Sista natten i garaget

Vänner!

Imorgon flyttar Hannut till en RIKTIG lägenhet. Alltså en lägenhet med fler än ett rum, ett riktigt kök, ett badkar och en soffa. Ja, lite till finns det ju där, men ni förstår poängen ;)

Så detta är alltså sista natten i det berömda garaget. Det firas med pizza och vin. Och med att inte göra det jag borde göra, det vill säga packa. Imorgon kommer Mammut och Papput och då måste jag ha koll på läget. Annars blir det så kinkig stämning.

För övrigt har jag stakat ut min framtid enda till augusti nu. Efter att ha gjort folk här besvikna så föll valet till slut på jönköping i sommar. Skillnaden i år blir att jag troligtvis ska bo där också.
Men det känns som ett bra beslut. Ett beslut som även innebär att jag är LEDIG i april och maj. Och det i sin tur innebär att jag ska passa på att umgås, dra igång projekt, förbereda vissa bröllop, resa och frodas.

Det blir najs att komma tillbaka till jönköping. Jag har saknat de små liven. Ratta in en station nära dig i sommar så kan du ju höra hur det går för mig ;)

kärlek vänner

Miljötänkande

Om man kör bil mellan Nässjö och Karlskrona tar det typ två timmar. Åker man tåg tar det i bästa fall 2,5 timmar. Idag skulle det tagit lite drygt tre timmar. Alltså INTE fyra timmar och femton minuter!!

Jävla skit SJ. Jag är så trött på att betala dyra pengar för dåliga anslutningar och försenade tåg.

Kanske ska jag ta pengarna jag lägger på tågbiljetter och köpa mig en bil istället?

Aldrig mer riskakor

Iallafall inte när jag jobbar. Idag åt jag (som vanligt) riskakor med jag förberedde sändningen mellan klockan 05.00 och 06.30.

Tydligen funkar det inte att äta riskakor för mig längre. För inte ens halvvägs inne i 07.30 sändningen kommer hostanfallet från helvete. Total panik. Som tur var gick T in och tog över en stund, innan jag var på g igen, men jag vill inte ens tänka på hur många tusen människors radio jag hostade rakt in i och hur länge det faktiskt blev tyst när jag drog ner mikrofonen för att försöka lugna ner mig.

Så...aldrig mer riskakor.

When all is said and done

Just nu är det väldigt mycket tankar. Tankar på jobb, eventuella resor, livet, känslor och relationer.

Ju mer jag tänker, desto mer förvirrad blir jag. Vad är smart? vad är strategiskt? går det ens att vara strategisk i fråga om jobb eller får jag helt enkelt ta det jag får?

Drömscenariot vore att få det fasta jobb jag sökt. Men det är jag inte så säker på att jag får eftersom det är just ett fast jobb.

Det mer troliga, men ändå helt okej scenariot är att jag är ledig i april och maj och sen jobbar i sommar. Vi får se.

Hur svårt kan det vara liksom?!

Att kunna få det man inte vill ha och vilja ha det man inte kan få

Varför blir det alltid på detta viset? varför är tajmingen alltid åt helvete, uppmärksamheten från fel person och känslorna för någon som uppenbarligen inte förtjänar dem?

Ibland tror jag att jag är en sån som bara vill ha det jag inte kan få. En sån som på grund av ren trygghet och feghet klamrar sig kvar vi känslor som en gång var istället för att kasta sig ut igen.

Kanske vill jag egentligen ha det jag kan få? kanske har jag helt enkelt bara intalat mig att den personen är inte rätt på grund av en rad olika anledningar? kanske helt enkelt för att det vore just för...enkelt...?

För det har ju sällan börjat med ögonblickliga känslor för någon. Varken för vänner eller potentiella partners.

Men att nöja sig är farligt. Väldigt farligt. Endast det bästa är ju gott nog, men kanske är det bästa just det som finns framför ögonen på en?



Värsta bästa UT-flykten

Jiiiiiiiha!

Imorgon är det äntligen dags, imorgon bär det av söderut till det Frodigaste landet i världen tillsammans med den frodigaste UT-en i världen:

Hannut och Karut goes Köpenhamn!!

Med motton som: UT-opi, Frodigt, Måttfullhet är inte en dygd, det är en tråkighet och Jiiiiha! kan det inte bli annat än bra.

Huka er Danmark. Nu kommer vi!!