TV and Me

Nu är det slut på långa slöa dagar (eller snarare på tio intensiva och händelserika dagar) som utgjort årets sista semester.

Imorgon är jag tillbaka på tv igen. Denna gång i Jönköping. Smidigt som tusan att kunna bo i samma lägenhet i sju månader och dessutom ha sånt flyt att det löste sig med jobb i samma stad under samma tidsperiod.

Så imorgon är det snygg (eller presentabel) som gäller varje dag, långa dagar men i gengäld fyra dagars arbetsvecka och långa bilresor.

Även om jag inte ska jobba direkt med valet ska det faktiskt bli kul att vara på en redaktion under tiden före och under valet.

Vänner, ni vet vart ni vänder er med alla scoop ;)


Från kylan in i värmen

Jag vill inte. Jag vill inte.
Jag vill leva kvar i den här sommaren med radio, trevliga kollegor och läsa massa nyheter.

Just nu känns lite ledighet och tv inte lockande. Men jag vet att jag kommer anpassa mig även till det och jag vet framför allt att jag är glad att ha jobb större delen av hösten.

Men ändå. Den här radiosommaren har verkligen gått extremt snabbt. Jag har lärt mig att uttrycket: tiden går fort när man har roligt stämmer. Det här är första sommaren då jag gillat och kommit överens med alla kollegor och vikarier. Jag kommer sakna det. Som fan.

Trots allt finns det ju saker att se fram emot. Nu närmast konsert x2, after work, bio, roadtrip, Medeltidsvecka, Kalmar...

Ja. Jag är lyckligt lottad. Det gäller bara att kasta sig in i det och intala mig att jag kan mer än jag tror och lita till att jag fixar det.

För snart kommer det ju inte mitt namn bara stå som reporter, snart är jag ju även fotograf, må vara på en regional station, men fortfarande på det stora mäktiga företaget. Läskigt som fan. Men också häftigt och otroligt lärorikt.