Fantastiskt!

Herregud vad jag har saknat att sända live! Adrenalinkicken och den nerv som skapas när man sänder live går inte att jämföra med mycket annat.

Igår gjorde jag min debut vad det gäller att sända live i tv-sammanhang. Jag skickades till Tingsryd tillsammans med en fotograf för att skildra samhällets glädjeyra över att hockeylaget gått upp i allsvensken. Vi for runt på stan och gjorde underhållande enkäter och slog sedan ihjäl tiden tills det var dags för dagens höjdpunkt, nämligen att sända live från firandet i ishallen i två sändningar.

Det var så roligt! jag var så nervös, men tydligen gick det bra, jag har ju inte sett det själv än. Fantastiskt att stå mitt i smeten på isen och höra sändningen i örat, fokusera, ha intervjupersonen under kontroll och manuset i huvudet. Plötsligt blev det så dags och då var det bara att köra och inte tveka det minsta.

Det här vill jag göra om, jag tror att jag är en naturbegåvning på direktsändning ;)

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut

Det rullar liksom på: äta, sova, träna ibland och jobba. Mellan de sakerna som tycks dominera min tillvaro försöker jag strukturera upp en annan tillvaro, nämligen den som kommer efter Växjö. Har fortfarande inte löst lägenhetsfrågan i Jönköping, men räknar kallt med att det fixar sig och försöker bli lite mer manana.

Men händer det inget då, känner jag inget, tänker jag inget? klart jag gör. Men inget jag känner att jag vill formulera här. Sen kanske. Vi får se.

I natt vaknade jag förresten med ett ryck vid typ 01.45 av en smäll. Fick genast för mig att det var någon som sköt i eller utanför huset (neurotiskt ja, men inte heller helt otänkbart med tanke på att de har ihjäl varandra i grannskapet. Dock inte med skjutvapen, men ändå)
Behöver väl knappast tillägga hur uppstressad jag blev av hela situationen och hade stora problem med att somna om igen. I de lägena önskar jag att jag inte bodde ensam alternativt att jag faktiskt tagit med mig något av mina gosedjur att krama för att inte känna mig så ensam och utsatt.

Kärlek vänner.