Valborg utan eld

Det handlar inte om att jag varje år slaviskt tittat på en stor brinnande brasa den här dagen. Det handlar snarare om att jag vill ha MÖJLIGHETEN att göra det. Ibland blir det påtagligt att jag befinner mig utomlands. Som idag när ingen tänder stora eldar och ingen sjunger "Vintern rasat ut", det är faktiskt en mysig tradition, och med tanke på hur bra väder det är idag så vore det perfekt.
Att jag under dagen fått uppdateringar på hur Valborgsfirandet är i en viss studentstad minskar inte direkt suget heller.
Får väl ta och tända på något själv och skapa en egen brasa som jag sa till H.
Att vara ledig imorgon hade ju inte varit fel heller, men å andra sidan är det helgdag i Danmark på fredag, så jag ska inte klaga.

Nog om det.

I helgen var familjen här. Det var lika intensivt som det brukar vara, på gott och ont. Vi hann med en hel del; stranden, stan, restaurangbesök, botanisk trädgård och biltur i vackra omgivningar. Bäst var dock att umgås med kusin och bror....lite allmän hets kring vattenpipa, vin och musik samt en liten barrunda var riktigt najs. Måste vi göra fler gånger!

Idag började vi den näst sista workshopen. Det ska handla om EU och på söndag åker jag till Bryssel för att se allt "på riktigt".
Positivt från dagen: jag hamnade i en bra grupp (!!), vi lyckades smita från en tråkig föreläsning, solen sken, kul att träffa klassen igen.
Mindre positivt från dagen: stress och prestationsångest över allt som ska göras samtidigt som jag ska styra upp Island samt att läraren är så torr.....men det här ska nog gå det med....bara ta en sak i taget...

Nu förbereda mig för skolan imorgon samt besöket av mormor och morfar. Det sistnämnda är inte helt lyckat i tajming, men så är det ibland.

over and out

Ingen disciplin eller motivation

Var finns energin, motivationen och entusiasmen över att göra research? inte här iallafall. Just nu gör jag allt förutom det. Jag stressar mig själv. Mycket handlar om att jag inte vet var jag ska börja, vilken historia jag ska välja osv...okej. Det handlar helt enkelt om att sätta fart och om att bestämma sig tror jag. Eller jag vet rättare sagt att det gör det. För allt känns faktiskt så mycket lättare om man bara kommer så långt, det vet jag av erfarenhet.

Så ta dig samman människa! låtsas att du har energin till detta iallafall....

Men först åka och göra ett ärende.

over and out

----------------
19:36

Och vad fick jag gjort idag? tja, en del men naturligtvis inte det jag borde ha gjort, dvs mycket mer research och pluggande. Det enda jag gjort är att skicka två mail; ett till min lärare och ett till en intervjuperson.

Jag är hopplös. Och imorgon kommer familjen. Innan dess måste jag städa och ringa läkaren. Med betoning på måste.
Dessutom förhoppningsvis fortsätta med lite mer research, men vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu blir det iallafall jag, Sverker och Viktorija på en filt utanför lägenheten....najs =)

--------------
22:12

Citat från en tidning...

" Ingen vill vara bitter men alla vill ha någon som är bitter runtom sig. Bittra människor är roliga och du kan må bra på deras bekostnad. "

Kanske är det så enkelt?

over and out

En vacker och charmig stad..

Dublin var....underbart! hade lätt kunnat stanna där några dagar till och bara varit. Men men...känns väldigt konstigt att vara "hemma". I morse åt jag frukost i Dublin och nu sitter jag här, brutalt inslängd i verkligheten igen. Jag är fascinerad av det här med att resa helt klart.
Här kommer en sammanfattning av resan...

Söndag:
Tåg till Vejle och sedan buss till Billunds flygplats. Allt gick hur bra som helst tills jag skulle passera säkerhetskontrollen. Då ville de titta särskilt på min väska. Javisst sa ja som inte hade något att dölja. Den (väldigt skeptiska) kvinnan tar då upp mitt bananfodral och frågar misstänksamt vad det är. Jag öppnar då det och visar bananen och hon ser minst sagt förvånad ut. Sedan börjar hon skratta och går för att visa sin kollegor. Ja, vad gör man inte för att förgylla dagen för folk....
Flyga själv var inte heller så läskigt som jag trodde utan det gick bra och jag kom fram till Dublin. Efter att ha irrat en stund hittade till sist jag och Lang varandra.
När vi checkat in på vandrarhemmet kom resans första överraskning. Vårt rum låg nära (och då menar jag nära) järnvägsspåret. Nåja tänkte vi, det är nog inte så farligt. Det var det. Tågen gick i stort sett hela natten och varje gång skadade huset. Mycket intressant.
Irrade gjorde vi också efter ett matställe och till slut hamnade vi på ett nudelställe med väldigt god mat men ganska kass betjäning. Där inledde vi även vår pubrunda med att dricka lite vin.
Raskt därifrån till Temple Bar (en stor turistfälla men även område med massa second-hand och liknande). Vi avverkade nog en sisådär tre eller fyra barer och hann med en hel del, bland annat bli uppraggade, bli tagna för att vara engelskor, sjunga snapsvisor, sno ölunderlägg och mycket mer...men vid elva pallade vi inte mer utan gick och la oss.

Måndag:
Efter den väldigt spartanska frukosten bestående av muffins och te begav vi oss ut på stan. Under förmiddagen hann vi med att avverka både slottet, Christchurch cathedral och Trinity college.
När fötterna sedan började värka fram emot eftermiddagen hittade vi ett väldigt mysigt fik där mannen tydligen förstod svenska för plötsligt började han svara oss på svenska. Sånt är väldigt otäckt enligt min mening.
Vädret var inte det bästa och fötterna värkte så efter lite planlöst tittande i affärer och inhandlande av obligatoriska souvernier begav vi oss till vandrarhemmet för att äta lite och ta farväl av varandra. Lang åkte tillbaka till Wales och jag var ensam i Dublin. Lite skakigt till en början kan jag säga, men det gick väldigt bra sen.
Vandrarhem nummer två var bättre även om rummet låg på typ femte våningen utan hiss. Intog lite mat och masserade min värkande fötter innan jag begav mig till ett internet café för att få lite kontakt med verkligheten.

Tisdag:
Hamnade vi samma bord som ett gäng svenska män vid frukosten. På typiskt svenskt manér sa jag inget och gömde boken jag läste för att slippa prata med dem.
Promenerade runt vad som kändes som nästan hela stan i vackert väder och fotade. Köpte med mig lite lunch som jag avnjöt i solen vid ett av Trinity college´s stora gräsytor....underbart. Det är en klar fördel med att resa ensam; om man vill sitta och läsa två timmar i solen är det ingen som ifrågasätter det.
Sedan lite shopping trots protester från mina fötter. Missbedömde dock tiden lite och hann inte riktigt med att köpa present till pappa..mycket dålig planering från min sida....
Kvällen tillbringade jag på vandrarhemmet. För trött och pank för att orka röra mig.

Onsdag:
På grund av rädsla för att försova mig eller vad det nu var sov jag extremt dåligt under natten. Det resulterade i att jag kom alldeles för tidigt till flygplatsen och det gjorde i sin tur att jag gjorde av med för mycket pengar. Men inget ont som inte har något gott med sig eller hur det nu är, hittade iallafall en present till min far, alltid något.
Som tur var bestämde jag mig dock för att gå tidigt till gaten. Visade sig vara ett mycket bra beslut eftersom det tog typ en kvart att gå dit. Sanslöst.
En flygresa, bussresa och tågresa (borde ha åkt båt med kanske...) var jag iallafall hemma.

Som slutsats kan jag säga att det är faktiskt helt ok att resa ensam och man är inte särskilt ensam, andra som är ute och åker själva är nämligen ofta väldigt sociala och pratar med dig (blev för övrigt tagen för att vara fransk av en amerikan, mycket intressant)....bådar ju gott inför Island med :)

Imorgon blir det till att ta tag i massa saker igen, bland annat just Island. Samt städa och ställa in sig mentalt på besök på fredag.

Bilder finns för övrigt i överflöd från Dublin. Någon dag kommer de upp på fotodagboken med.

over and out

Dublin nästa!

Dagen har ägnats åt lite skola och lite socialisering. Jag och Viktorija var på stan och åt glass samt njöt av vädret, underbart!
Annars har det blivit packning och de sista förberedelserna inför morgondagens resa till Dublin. Som vanligt har jag nog med mig för mycket grejer, men det är ju charmigt eller något.

Nu ska jag se L-word sen sova så jag är laddad inför morgondagen.

I´m off =)

over and out

Vart tog energin vägen?

Så mycket, eller egentligen är det inte mycket, det bara känns så. Och jag gör ingenting. Det leder till ångest över att jag inte gör något. Värdelöst.
Vad är det då som är så "mycket" ?!
Jo, ständigt denna research kring resan till Island. Idag hade jag äntligen coaching. Vet inte riktigt hur det gick, min lärare vill jag ska fortsätta min research och komma tillbaka när jag vet var historiern finns. Och det är fan lättare än gjort. Orka.
Direkt relaterat till det är även att boka resan dit. Insåg hur dyrt det är med boendet där. Typ mellan 300 och 400 kronor per natt på ett vandrarhem! och jag måste vara där iallafall fem nätter om jag ska hinna allt. Varför har jag valt ett av de dyraste länderna att åka till??

Jag är handlingsförlamad...och inte särskilt stolt över det för tillfället.

Tack förresten till er som oroat er för mig och hur jag mår. Men nu är jag i stort sett återställd, som tur är.

over and out
----------------
23:49
Allt handlar om prioriteringar. Att umgås med sina vänner en kväll ger så mycket mer energi än att bara hänga framför datorn. Det visste jag iofs innan, men ibland glömmer jag bort det.
Jag, Olaia och Viktorija lagade mat ihop och lekte med min kamera, hysteriskt är väl bara förnamnet ;)

Sedan tog vi oss ner till stan och gick på bio. Filmen, Number 23, var intressant kan man säga....måste nog sova på saknen för att komma fram till om jag gillade den eller inte.

Imorgon blir det research, fixa det sista samt packa och troligtvis gå en sväng på stan med Viktorija. På söndag är det Dublin =)

over and out

When pain is not pleasure

Jag tar tillbaka det där jag skrev om att jag hade ett bra avslut på gårdagen. För det hade jag verkligen inte. Var nämligen tvungen att åka till sjukhuset mitt i natten för att jag hade så fruktansvärt ont i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.
Som tur var så hade Olaia kommit hem och kunde följa med mig...hade verkligen inte fixat det själv. Efter en halvtimmes väntan på det som inte var akuten, men något liknande så fick jag iallafall träffa en läkare. Han kunde inte göra så mycket mer än att konstatera att det inte var något allvarligt och ge mig lite smärtstillande i en injektion. Men det tog ändå en j-vla tid innan värken släppte.
Han rådde oss iallafall att åka hem och att jag skulle försöka sova, vilket var lättare sagt än gjort. Men till slut hittade jag en ställning där det gjorde lite mindre ont iallafall och somnade.

Idag mår jag klart bättre men känner mig matt och trött kan man säga....har gjort lite research men eftersom jag fortfarande inte fått svar av min sk. coach på när jag får träffa henne så känns det fortfarande lite meningslöst att i princip vända upp och ner på hela Island för att hitta folk att intervjua.

Så vila nu, imorgon ska jag må bättre. Jag har inte tid med sånt här!

over and out

Och separationsångesten kom krypande

Åh! vilket underbart sätt att avsluta dagen. Jag och Olaia har varit hos Viktorija och ätit varma mackor och gjort en del "catch up" från påsk och i största allmänhet. Har saknat dem båda två...tanken på att de bara har skola en månad till här skapar onekligen lite ångest....

Har iallafall fått tildelat mig en handledare idag eller coach som det så fint heter. Och det blev faktiskt den jag ville ha med (kors i taket) att hon sen inte har gett mig något svar på om min idé funkar eller inte är väl en annan sak antar jag...
Dessutom har jag fått resestipendie på 3000 kronor beviljat idag. DET känns väldigt bra. Nu ska jag bara boka biljetterna också....

Imorgon väntar mer research och lite mer socialisering än de senaste dagarna....

over and out

Ett spontant grillparty med sandmaskar

Måndag igen. Helgen har varit bra måste jag säga. I lördags kväll hade jag och Delphine picknick utanför lägenheten, mycket najs. Söndagen ägnades åt städning och en tur till stranden. På vägen dit sprang jag på Johanna och Katleen, hakade på dem och plötsligt var jag mitt uppe i en grillning med folk från Finland, Danmark och Tyskland. Trevlig kväll även om det till sist blev lite väl kallt på stranden. Vi fick även se en typ av sandmask som tydligen bara visar sig ovanför sanden en enda gång per år och det var just när vi var där. Jag vet inte om jag ska vara äcklad eller imponerad.

Idag skiner solen igen och det är meningen att jag ska börja med min research inför resan till Island. Men de har ju gett oss en hel vecka och vi vet då alla hur det går; jag gör inget, jag gör inget, jag får panik. Så det behövs disciplin kan man säga...

Pratade med mamma igår, hon berättade att vi nu fått inbjudan till Niklas och Cecilias bröllop i sommar. Tydligen är det lång klänning som gäller! hur f-n ska jag få tag i en lång klänning mitt i sommaren? en klänning som jag antagligen bara kommer använda en gång dessutom...nåja, vi får väl se...bara för att ge mig själv lite ångest ska jag gå in och kolla på deras presentlistor som de lagt up på nätet med.

Dagens målsättning är som följer:
* boka vandrarhem i Dublin och kanske styra upp hela resan lite
* iallafall börjar med min research
* kolla möjlighet till stipendier för Islandsresan
* förhoppningsvis ta mig ut och njuta av vädret också

over and out

----

11:11

Gaaah! jag blir så irriterad. Fattar inte hur de tänker när de inte fördelar handledarna förrän senare i veckan?! ska man liksom köra på idén man har och försöka boka intervjuer och liknande innan man fått ett ok, eller vad är meningen??
Men jag antar att jag börjar med research och försöker få fram lite kontakter och så...det lär ju ta sin stund om man säger så.

---

22:50

Så, hur gick det då med dagens planer?
Jo, ganska bra måste jag säga. Lyckades ta mig ut och njuta av solen, har bokat vandrarhem i Dublin samt iallafall börjat med researchen. Det är inte illa.

over and out

Dålig kondition och en avslappnande eftermiddag

Dagen började tidigt. Fick en av mina berömda spasmer och fick för mig att ge mig ut och springa innan jag åt frukost. Sagt och gjort. Problemet var bara att jag inte varit ute och sprungit på sisådär....väldigt länge helt enkelt. Därav den nära döden-upplevelsen jag hade. Hade helt förträngt att jag hade så fruktansvärt dålig kondition numera.
Efter dusch och frukost begav jag mig till Netto för att handla. Jag hinner nästan inte ens in i butiken förrän en anställd råkar välta en back med äpplen på mig. Backen träffade mitt ben och gjorde svinont. Den stackars killen blev knallröd i ansiktet och ursäktade sig en massa gånger.
Hem kom jag med min mat, men fan vad hon jag har i mitt ben. Imorgon kommer jag nog ha världens blåmärke.

Eftermiddagen tillbringade jag på stranden och njöt av det underbara vädret; solen som värmde ansiktet, sanden mellan tårna och livet helt enkelt.
När jag sedan kom hem låg ett mail och väntade från Deli som tyckte att javisst det är klart jag kommer på middag hos dig vid sju. Jiiha. Nu är klockan halv sju och jag borde slita mig från datorn för att göra mig själv och lägenheten mer presentabel...

Just det ja! idag blev det även spikat att jag får sällskap i Dublin. Iallafall halva resan. Det ska bli kul!

over and out

Sol, glass och potential!

Och så var ännu en workshop över. Jag lämnade den iallafall med flaggan i topp kan man säga...min lärare tyckte (efter att ha sett vårt bildspel där jag tagit bilderna) att "du har gjort ett riktigt bra jobb. du har potential att gå vidare och bli en bra fotojournalist".
Jag är stolt över mig själv!
*lycka*

Efter skolan drog jag, K och D ner på stan för att först klippa D:s hår. Inte vi alltså utan en frisör...sedan var det dags för glass i solen, mycket trevligt. Är du i Århus någon gång så ska du gå till Paradis glass. Där har de underbart god glass!

Har även uppdaterat fotodagboken nu med massa bilder från påsken...http://www.fotodagbok.net/~madamebutterfly är adressen för den som är intresserad...

over and out...

Sommaren är räddad...

...eller iallafall en del av den. Fick nämligen min efterlängtade deklaration idag. Och jag får tillbaka 3000 kronor! kunde inte kommit lägligare om man säger så =)

I övrigt har dagen tillbringats vid havet där jag njutit av solen och läst en massa. Imorgon ska jag börja ta tag i min Dublin resa med...men nu sova.

over and out

Hysteri är väl bara förnamnet...

Okej, jag är tydligen utmanade att ranka fem saker bara jag kan göra (eller har gjort eller hur det nu var...) Hm..i vilket fall så har jag blivit utmanad av http://angelmedhorn.blogg.se fortsätt gärna att anta utmaningen...

Fem saker som bara jag kan göra....

1. Vara agressiv och anti och ändå vill folk umgås med mig
Det är sant...ibland känns det till och med som att folk ser upp till mig...men nu kommer det väl vara slut med det...

2. Likna övermogna paprikor vid pensionärer
Har också hänt. Framkallar fortfarande otroligt nöje för folk, trots att de inte var med ;)

3. Få folk att klä av sig för bilder till min portfolio
Jag kan tydligen när jag vill...eller nåt.

4. Ha "allmän förvirring och hysteri" som enda genomgående koncept för Kristyr. Och komma undan med det.
K och jag är (nästan) alltid i vårt egotrippade esse. Och folk lyssnar tydligen ändå...

5. Ovetande bryta mig in på ett olåst fik
Återigen jag och K när vi är i vårt esse...

Och mycket mycket mer...när jag börjar tänka på alla konstiga saker jag gör...

Stora grejer på gång

Nu så. Jag vet att saker och ting alltid ordnar sig till slut och så även denna gång. Efter två dagars intensivt arbete med L har vi nu producerat både en uppsats och ett bildspel om en amerikansk kvinna i Århus. Är glad att vi satte full fart direkt efter påsken för det gjorde att vi är lediga imorgon. En dag jag ska ägna åt att tvätta och röja upp lite (om jag nu lyckas få tillbaka mitt tvättkort vill säga...)
Efter helgen väntar två veckor som förhoppningsvis blir ganska så slappa, först en vecka med research inför final project och sedan en veckas ledigt. Känns otroligt välbehövligt.

Kanske sista delen av påsken i en sammanfattning...

Fredag:
Större delen av dagen tillbringades hemma med familjen. Hetsade uppsats och åt påsklunch. På eftermiddagen begav jag mig tillsammans med E för att överräcka den berömda och utlovade "överraskningen" till P. Tyvärr var P inte hemma när vi kom, men vi roade oss med hans syster så länge. Sedan fick han vackra paket som han öppnade med hjälp av söte H.
Hem för att packa om och byta om inför kvällens övningar. Drog till J och fixade och donade samt väntade in gästerna. En helt ok fest med massa god mat och folk. Gästerna fattade dock piken och pallrade sig hem hyfsat tidigt efter att värdinnorna nästan somnat innan elva. Pinsamt men sant.

Lördag:
Mer uppsatshets och påsklunch hemma med mormor och morfar. En del av eftermiddagen tillbringades hos A-L för att fira hennes stundande födelsedag tillsammans med E.
Trevligt med god fruktsallad och kaka.
Efter en visit hos P och E på kvällen och den obligatoriska Nässjöpizzan så tog vi oss hem genom snön (?!).

Söndag:
Påskmat (igen...) hos mormor och morfar och en välbehövlig promenad. Slö eftermiddag när jag gjorde allt utom det jag borde.
På kvällen bjöd jag in mig själv till E och tillsammans avnjöt vi mackor, te, popcorn och mango margaretas medans timmarna flög iväg. Perfekt avslutning på påskhelgen som nästan var till enda....

Måndag:
Efter en intensiv vistelse i Nässjö var det så dags att packa väskan och bege sig söderut. Först blev det mat med familjen och allmän utfodring inför den långa tågresan.
Och inte heller denna gång hade jag tur med tågen. Tåg ett var försenat vilket medförde att jag missade min första anslutning. Det i sin tur medförde att jag hade tre minuter på mig att byta i Köpenhamn. Genomsvettig och en irriterad konduktör senare hann jag iallafall med tåget mot Århus.
Helt död och många timmar senare klev jag iallafall in i lägenheten och möttes av O =)

Å! höll ju på att glömma en av de viktigaste sakerna jag gjort idag; nämligen bokat en resa till Dublin nästa söndag! Ska bli riktigt kul :)

over and out


Vem bryr sig? egentligen?

Deadline för den berömda uppsatsen närmar sig med stormsteg. Och här sitter jag. Har än så länge improviserat ihop några få rader, får inte tag på människan jag jobbar med och fattar inte vad läraren försöker säga när hon vill hjälpa oss. Önska mig lycka till.
Framför allt kunde jag inte bry mig mindre om hur det går med uppsatsen. Jag orkar inte.

over and out

Om jag klonar mig själv kanske jag hinner

Hur jag än prioriterar, väljer eller gör så blir det inte rätt. Det är alltid någon eller några som blir besvikna på att jag inte stannar längre, kommer dit, gör si eller så. Och i slutändan är det ändå jag själv som lider.
Egentligen är det ingen som tackar mig för att jag stressar halvt ihjäl mig för att hinna umgås med allt och alla.

I väntan på en uppenbarelse om hur man tar sig ur denna onda cirkel så fortsätter jag att stressa...

over

En Glad och uppbokad påsk

Vart har den här veckan tagit vägen?! jisses så snabbt tiden har gått. Nu sitter jag här på långfredagen och kämpar med den förbannade uppsatsen. Hon jag ska skriva med får jag fan inte tag på och någon information hittar jag inte. Min lärare kan inte ens hjälpa till så att jag fattar vad hon menar. DÅ är det illa. Hur fan ska jag bli av med detta mission impossible som utvecklat sig till världens stressmoment och förpestar hela mitt lov?!

Här följer för övrigt en kortare sammanfattning av veckan som gått såhär långt.

Måndag:
Anlände till Kalmar och fick varmt mottagande av A och K på stationen. Efter glass och allmän förvirring på stan begav vi oss till vallgraven vid slottet för att njuta av solen och livet. Underbart!
En stund senare satte längtan efter ännu en glass in och jag och K begav oss till Söderport. Tydligen var det stängt, vilket inte är så lätt att veta när dörren är olåst så vi gick in och utlöste tydligen larmet. Två securitasvakter dök upp och trodde till sist på vår berättelse om att vi faktiskt bara ville köpa glass. Men någon glass blev det ju då inte.
Kvällen tillbringade vi hemma hos A i Avliden och genomförde årets första grillning. Mycket najs även om köttet blev lite väl well done. Som avslutning diskuterade jag och A livet och försökte komma på diverse lösningar, utan större framgång men trevligt var det.

Tisdag:
Äntligen fixade jag min komplettering i skolan. Träffade på en hög klasskompisar som jag lunchade med. Nöjt också något oerhört av att bara kunna dra när klockan blev ett och de skulle in igen på sin föreläsning. Promenerade vid havet trots att det blåste som satan.
Efter att K och jag gjort stan osäker efter bästa förmåga och tagit oss en egen spontanfika så mötte vi upp resten på Kullzenska för en mycket hysterisk fika. Vi var nog allt annat än populära bland de andra gästerna på fiket, men kul hade vi.
Efter ett (nästan) tårfyllt avsked på stationen var jag åter på väg till Nässjö. Den som ändå fått stanna några dagar till....

Onsdag:
Lunchade hos mormor och morfar och blev lite bortskämd med god mat. Gjorde även ett besök på tidningen och snackade skit en stund, mycket trevligt!
Efter att ha hetsat en stund på stan mötte jag upp V utanför Elsis för den obligatoriska Nässjöfikan och även för att göra lite "catch up".
Lämnade V åt sitt öde på stan och fortsatte hem till J. Där blev det lite hets inför fredagens fest samt god fruktsallade och te. Lagom uppvärming på påskhelgen.

Torsdag:
Förmiddagen tillbringade jag och J på stan där vi trängdes med diverse människor. Efter en timmes helkropssmassage var jag redo för att brottas på Kvantum.
Mellanlandade hemma för att sedan slänga mig på cykeln igen och ta mig ner till stan för att fika med al. Också det väldigt trevligt innan det var dags att dra hem och göra sig iordning för middag hos släkten och firande av farbror. Kvällen avslutades hos E med att fixa och dona lite.

Och nu sitter jag alltså här och har världens ångest över min uppsats. Jiiiha. Men ikväll blir det fest och då är det dags att förtränga alla underbara måsten.

over and out...