Start spreading the news...

Imorgon vid den här tiden sitter Hannut (om Gud och SJ vill) i Wien. Där ska hon (enligt Karut) vara värdig och tänka sauerkraut hela tiden. Så det blir nog bra.

Sen drar Hannut vidare till Nûrnberg och Jullut (ja, hon fick ett nytt namn där...) där ska jag froda mig och uppleva södra Tysklands fröjder.

Le Grande Finale blir i Berlin. Där ska det festas, shoppas och turistas. Härliga tider. Och allt under ledning av A-L.

Så med andra ord vet ni var Hannut finns om ni saknar henne under kommande två veckor :)

Måttfullhet är en tråkighet, inte en dygd!

Suck.

Hannut är officiellt förvirrad. Och inte på ett bra sätt. För mycket folk ur Hannuts förflutna och för lite folk ur Hannuts framtid.  Det är inte okej.

Jag tror jag ska döda mina spöken, bryta ihop och gå vidare.

Ikväll sysselsätter jag mig tydligen med att riva upp gamla sår, dricka vin och titta på tv. Ibland verkar allt så bra i teorin trots att man verkligen vet att det suger i praktiken. Tänk hur låga tankar man kan få av för lite uppmärksamhet.

Usch, jag vet inte...jag är ledig, sysselsatt och har saker att se fram mot. Jag borde inte klaga. Jag vet. Men det känns ändå som att jag inte kan njuta/är nöjd med tillvaron. Varför vet jag inte. Faktiskt.

Jag bor ihop med underbara Polarn (som jag faktiskt kommer sakna både i fjällen och i utlandet) , åker till fjällen på torsdag och Österrike om en vecka. Men ändå.

Vad är det då som spökar? hösten? abren? kärleken? livet?

Kärlek vänner

Du vet att du vill

Det är för bra för att vara sant!!

Kavajen himself kommer till E-tuna samtidigt som Karut, Hannut och Evelinchen ska frodas där. Han ska inviga en rondell, vi ska tvinga honom att sjunga kavajen och fota oss med honom. Samtidigt som vi talar om för honom vad kavajen betyder för honom.

Kavajen finns på You-Tube för den som undrar ;)

Sen har jag ju flyttat in till Polarn och ska kanske åka till fjälllen med. Härliga tider!

Är du gaaaalen människa?!

Ska du lämna havet, stan och luften och flytta in i de mörka småländska skogarna igen?!

Kan vara så att jag är galen. Men jag har inte heller så mycket annat val. Iallafall inte om man ser till mitt tidigare beslut att vara ledig nu och jobba i sommar.

Men! det kunde trots allt varit värre. Jag ska ju faktiskt bli sambo med Polarn. Det ni. Det är grejer det. Det blir två veckor på prov, går det blir det även maj och jag slipper flytta hem hem förrän tidigast i höst. Härliga tider! (tycker alla utom Mammut)

Så imorgon är det alltså slut på att bo i Karlskrona och istället blir det gamla hederliga Nässjö. Jag kommer sakna havet och stan. Men jag överlever det här också.

Vi ses snart vänner :)

                                                                     

                                                                     


Hej då Karlskrona. Det har varit trevligt. Jag hoppas vi ses igen.

Va fan liksom?!

Händer det inget i Hannuts liv? Har Hannut blivit tråkig? Om inte: varför har då Hannuts blogg blivit så j-vla tråkig???

Hannut har inget bra svar på det. Hannut skäms.

Igår var sista dagen på jobbet. Det var sorgligt och skönt på samma gång. Chefen höll ett precis så uppstyltat tal som väntat, jag blev lika full i skratt som alltid och vi fick fina glas. Och de berömda muggarna förstås.

Konstigt att sluta på ett jobb man har gått till åtminstone fem dagar i veckan de senaste sex månaderna. Så Hannut gjorde som Hannut brukar göra när hon inte vet var hon ska göra av sig själv. Hon blev speedad. Och inte på ett bra sätt.

Bland annat sa hon till personen hon inte är så förtjust i att "det har varit trevligt att jobba med dig" till personen som hon vet inte har samma humor "det blir nog bra, tror du kommer passa där ute i skogen med alla träden och djuren. på ett bra sätt"

Sen kände Hannut att det var dags att ta sina nya whiskeyglas och lämna stället för sista gången. Lite värdighet har man väl.