Lagen om allts jävlighet

Efter två och en halv dag i Kalmar är jag redan helt översocialiserad. Eller inte, men lite iallafall. Har hunnit med en hysterisk eftermiddag/kväll med K för att fira vår reunion. Och som sig bör så firades det med rödvin på en brygga och sedan öl på Mollys och slutligen whiskey hos J. Vilken kväll. Men kul hade vi :)

Förutom det så har jag hetsat fram både fast telefon och internet igen. Sen var det ju det där med att packa upp också....sånt projekt och fortfarande har jag fyra ouppackade flyttlådor...suck. Men det löser sig väl det med.

Idag började ju (tyvärr) skolan igen. Det var hårt. Jag saknar Århus. Det kändes som att allt som kunde strula strulade;
Fel litteraturlista hade legat ute på nätet, det ligger ett seminarium när jag ska åka bort och tentan som vi trodde var en hemtenta har gjorts om till en salstenta och äger rum om typ tre veckor. Till dess ska vi ha läst fem böcker. Och då har vår kära lärare ändå varit "snäll".
Att jag dessutom ska läsa två kurser parallellt är också en liten bonus...

Men för att avsluta med några positiva saker; jag och A hade en trevlig kväll med pizza och Babel (mycket bra och tänkvärd film), jag får mer pengar än vad jag trodde från Erasmus och det verkar som att jag ska på kräfskiva på lördag.

Om jag orkar någon dag ska jag göra en sammanfattning över sommaren...men vi får se...

over and out

Kommentarer
Postat av: Ängeln

hårt liv men med små ljusglimtar att se fram emot kommer allt ordna sig. det gäller bara att inte fastna i det som är dåligt

Postat av: Knutvera

Greetings from Arlington, Texas! Nice site!

2009-05-20 @ 10:44:48
URL: http://knutvera.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback