Ett år senare...

Helgen avlöpte helt okej måste jag säga med öl på uteservering på fredagkvällen, shoppinghets på lördagen och en minifest på lördagkvällen. Utgång blev det och hysteriskt var det. Som sig bör alltså.
Kvällen avslutades med fotbad i Vättern, mycket mysigt :)

Söndagen ägnades åt lite städning och att återställa ordningen i broderns lägenhet. På eftermiddagen var jag huvudperson när väldigt många släktingar skulle fira mig. Men sötast av alla vara Albin :)

Nu har mer än halva veckan gått. Det märks verkligen att vi bara är tre som jobbar denna vecka. Dessutom börjar "lagret" med färdiga artiklar sina. Det är tufft men ska väl gå på något sätt antar jag.
Och till er som undrar varför ni ytterst sällan ser mitt namn i tidningen denna sommar kan jag berätta att det beror på att jag helt enkelt inte hinner skriva så mycket mer än notiser själv. Man kan tro att redaktionschef är något man är utöver skrivande reporter, men det är fel.
De som tror något annat är mer än välkomna att byta med mig en dag.

Förutom jobb har det blivit lite socialisering i form av bad, lunch och middag med trevliga människor. Sånt uppskattas. Behövs för att tänka på något annat än jobbet.

Göteborg om cirka en och en halv vecka...jag är inte förberedd och har nog inte heller insett att det är så snart det är dags. Men igår ringde iallafall min handledare och snackade lite. Verkar vara hur trevlig som helst, och det kändes bra.
Men jag ser fram emot att åka till fel kust i tre veckor. Ska bli kul att skriva mer om inte annat.

over and out


Kommentarer
Postat av: Ängeln

kan ju inte bli mer än rätt att åka till gbg! ;-)
me like u too (jag vill ha en ring eller två ;-))

2007-07-18 @ 21:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback