Voffo gö ho på detta viset?

Helgen kom och gick väldigt snabbt måste jag säga. Men den har varit väldigt bra. Lugn, utan stress och avslappnad. Snart åker Julia hem igen och då är det bara att sätta fart och skriva på artikeln och förbereda bildspelet. Och snart är det dags att börja fundera på hur jag ska få med mig alla väskor på tåget till Sverige...

Men först en liten sammanfattning av helgen....

Torsdag
Julia dök upp och bjöds på kladdkaka med grädde och tillhörande snaps på filt i solen, underbart! Olaia förgyllde också vår eftermiddag.
Kvällen tillbringade vi med god mat, vin och Sverker utomhus. Underbart!

Fredag
Efter en lång och slö morgon pallrade vi oss ner till stan. Där började vi (orutinerat nog) med att köpa både skor och sprit som vi sedan fick släpa på.
Sedan följde en väldigt effektiv shoppingtur där vi målmedvetet gick till några utvalda affärer. Efter att ha ätit världens största glass med både det ena och andra på avslutade vi vår shoppingrunda på HM.
När det blev torrt i strupen slog vi oss ner på en uteservering i solen med varsin öl och njöt av livet.
Hem och byta kläder och bli extremt snygga innan det var dags att ta bussen igen för att gå ut och äta. Hedrade en mysig italiensk restaurang med vår närvaro.
Som avrundning på kvällen hade vi tänkt oss en dejt med Sverkers kusin på Ris ras...men eftersom de inte hade några lediga pipor när vi kom dit blev det något av ett antiklimax. Tyvärr. Gjorde iofs inte så mycket eftersom kvällen var väldigt lyckad ändå.

Lördag
Slapp dag som tillbringades inomhus till största delen beroende på att vädrets makter inte riktigt var på vår sida. Mat, film och diverse onyttigheter.
Efter att ha gjort oss snygga inför kvällen blev det ännu mer mat och sedan lite Sverker innan vi begav oss på en improviserad tur ner till stan.
Denna gång hamnade vi åter på en uteservering med väldigt nordisk prägel eftersom det var både norrmän och danskar där.
Tyvärr var det ju även dagen då Sverige och Danmark möttes i fotboll och Sverige tydligen vann. När en dansk fick klart för sig att vi var svenska ville han gärna prata fotboll med oss. Det blev ett väldigt förvirrat och hystersikt samtal eftersom danska ju är mer ett läte än ett språk och han inte riktigt hängde med alla gånger. Men kul var det. Han tyckte även att jag lät som Ronja Rövardotter...vi funderade ett tag på om det var bra eller dåligt men bestämde oss sedan för att ta det som en komplimang ;)

Och nu har vi suttit på Julias resväska för att hon skulle få med så mycket som möjligt av mina grejer hem. Jag är tacksam måste jag säga :)

over and out

Kommentarer
Postat av: Ängelmedhorn

tööööönt!
haha låter som en fullspäckad och dyr helg. precis som det ska vara

Postat av: Ängelmedhorn

det är ju för vackert nu måste jag säga (länken alltså)

2007-06-03 @ 15:37:20
URL: http://angelmedhorn.blogg.se
Postat av: Anna-Lena

Låter som om ni har haft en toppenhelg och bara njutit av livet.
Kram

2007-06-03 @ 18:46:20
URL: http://annalenaholstensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback