Slutet på en era

Kära blogg!

Helgen var frodig. Vad annat kan den bli om man tillbringar den med Karut liksom. Eftersom det inte är värdigt och passande för två ut-ar att dansa med vanliga dödliga på dansgolvet valde vi istället scenen, vidare är det snudd på abnormt frodigt att köpa ett rosa garn för att virka mössa istället för ett något mer måttfullt grått eller svart. För som vi alla vet så är måttfullhet inte en dygd utan en tråkighet.

Ut-arna dricker även whiskey när de är ute, något som verkade imponera på det manliga släktet. Tragiskt nog var de små liven så osäkra i sig själva att de kände sig tvingade att poängtera att de var hetrosexuella. Härliga tider! inte ofta man träffar någon som är så öppen med sin läggning.

Tyvärr tyvärr har en ny vecka tagit vid vilket gör att de två ut-arna inte ser så mycket av varandra. Och snart kommer de se ännu mindre (av varandra alltså, inte rent synmässigt...) eftersom Karut tänker bege sig norrut för praktik. Sorgen kommer vara stor och det är inte bara den andra ut-en som kommer känna sig halv, nej, hela Kalmar kommer gråta när hon försvinner och tar med sig saker som Illvira, alla nagellack och inte att förglömma; snörjackan.

image51


Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Var sak har sin tid, eller nåt sånt. Ska du sticka eller vad handlar det hela med det rosa garnet om? Kram

2008-03-18 @ 22:25:39
Postat av: Karut

Åh Hannut! Jag kommer sakna dig.

2008-03-19 @ 10:46:29
Postat av: Odinrita

Thank you for the informative website


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback