Han tog faktiskt av sig sin kavaj

Gah! det har gått oacceptabelt lång tid utan att Hannut ens har andats en stavelse här på bloggen om hur mötet med mr Kavaj himself gick! Skandal ta mig tusan!

Men här kommer det. Hannut och Karut återförenades på tåget mellan Norrköping och Eskilstuna för ännu en UT-flykt. Denna gång med en twist.

Framme i Eskilstuna möttes de av Evelinchen som på ett frodigt sätt guidade dem genom stan och såg till att de fick mat. Men snart var klockan två och det var hög tid för UT-arna (med twist) att inta Smörparken för att se mr Kavaj. Vi fick sånghäften och kunde snart konstatera att ja, han skulle sjunga En kväll i juni! härliga tider!

Alla fyra (eller kanske hela publiken?) gick i extas när mannen, myten, legenden visade sig på scen. Och så roligt det var. Precis som man tänker sig Skansen fast bättre. Vi sjöng med, fotade och filmade.

Och till slut kom låten med stort L: En kväll i juni! lyckan var total och alla fyra rycktes verkligen med av stämningen och sjöng med för full hals. Så bra, så overkligt och så hysteriskt!

Sen gick vi hem till Evelinchen och åt tills vi rullade fram, dansade på Harrys, byggde broar med en svensexa och däckade i skuggan under ett träd innan det var dags att åka söderut igen.



Total lycka :)

Kommentarer
Postat av: Fru Månsson

VILKEN BILD! Wow, wow, wow, jag är i exstas!!!

Postat av: Karut och Stumpan

Det är så roligt att det ser ut som att du bara är någon som går förbi! En käck flanör på genomresa. Typ.

2009-06-10 @ 21:00:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback